fredag 14 mars 2014

Smaskigt slut på arbetsveckan

Oj vad veckan har gått fort! Det har varit en riktigt bra arbetsvecka men nu ska det bli skönt med två lediga dagar. Har än så länge inget planerat för helgen, känns rätt skönt. Nästa vecka kommer bli fullspäckad så jag behöver den här helgen att ladda batterierna. Lunchen idag blev plättar (3 ägg, 3 msk creme fraiche, 2 msk fiberhusk & en nypa salt) som jag åt med bacon och sockerfritt lingonsylt till. Mumsigt!

Middagen var inte heller helt fel. Hjortfärsbiffar med kantarellsås och lingon. Med gott kött och sås så behövs det inte så mycket mer på tallriken. :) Utgick inte från något särskilt recept utan smakade mig fram med ingredienser och mängder. Färsen kryddade jag med viltkrydda, salt & peppar. Kantarellsåsen gjorde jag med förutom kantareller, kantarellost, vispgrädde och en skvätt soja. Supermumsigt!

Till efterrätt mumsade vi på Alvestas lchf chokladglass och vispgrädde smaksatt med bananarom, passade grymt bra ihop! Gillar verkligen kombinationen choklad och banan.
Ska lägga mig och läsa en stund nu, så skönt när man vet att man inte har någon väckarklocka som ringer imorgon, speciellt för en nattuggla som mig. :)

2 kommentarer:

  1. Mms, det ser gott ut! Hopas du haft en bra helg hittills:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, haft en riktigt skön helg! Hoppas du haft det toppen du med! :)

      Radera