onsdag 5 mars 2014

Sockersött

Då var halva veckan avklarad. Och snön som jag gnällt på så mycket är borta igen. :) Idag har jag och kollegorna varit på utbildning hela dagen. Det blev därför ingen medhavd lunchlåda utan en kebabsallad på en pizzeria.

Tog den här bilden härom dagen på mitt te jag har i min bokhylla på kontoret, ser nästan ut som en teaffär. Kan man ha för många sorter tycker ni? :)

Här är lunchen från i måndags och igår. Kyckling och rättikagratäng, funkade bra ihop! På måndagar är jag hemma och pluggar på förmiddagen så då äter jag lunchen hemma. Skön start på veckan.

Middagen samma dagar blev broccolisoppa med ägghalvor till. Värmande, mumsigt och mättande. Kvällens middag har jag ännu inte börjat laga. Inväntar matleverans som borde komma vilken minut som helst. Jag har sedan ett par månader tillbaka börjat beställa maten på nätet, inga färdiga matkassar med menyer utan plockar ihop varorna själv. Har fastnat för den bekvämligheten, så som jag känner nu kommer jag nog fortsätta med det.
Är så nöjd att jag kommit igång med träningen och tränar regelbundet, blir mellan 3-4 ggr / vecka. Igår blev det ett konditionspass i gymmet. Har som mål att ha världens bästa kondis till sommaren. :) Det som är viktigt när jag tränar är bra musik som jag blir glad och peppad av. När jag går på jympa eller danspass så är det ju ledarens musik som gäller men när jag som igår tränade ensam på crosstrainern blev det min egen spellista. Har en spellista i mobilen som heter träning som jag hela tiden fyller på med nytt, är mindre bra på att ta bort äldre låtar (äldre för mig är typ december/januari)så det blir lite blandat. Min spellista just nu består bland annat av följande låtar, båda lugna och mer upptempo:

OneRepublic - Counting stars
Imagine Dragons - On top of the world
Shakira ft. Rihanna - Can´t remember to forget you
Lady Gaga - Applause
NONONO - Pumping blood
Panetoz - Efter solsken
Free Deejays - Mi Ritmo
Alcazar - Blame it on the disco
Flo Rida - How I feel
Jubel - Klingande
Major Lazer - Watch out for this
Lily Allen - Hard out here
Jason Derulo - Trumpets
State of Drama - All we are
Rasmus Seebach - Olivia


Såg det här sockersöta klippet med pandamamman och hennes unge, smälter. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar