onsdag 13 februari 2013

Igår och idag

Blev inget bloggande igår, hade strul med internet hemma. Men idag så funkar det igen så därför kommer bilder på gårdagens middag idag istället. Lagade currykycklinggratäng, sååå mumsigt!

Gratängen innehåller massa grönsaker så jag äter den som den är utan tillbehör.

Lunchlådan idag bestod av stekt lax, stekta grönsaker och champinjoner som jag åt med rysk yoghurt till. Riktigt smaskigt. Blir samma imorgon, favorit i repris. :)

Middagen blev ostburgare, brukar alltid äta burgaren med salladsblad runt istället för bröd men upptäckte att jag glömt att köpa sallad. Så det fick bli att äta med kniv och gaffel istället. Till burgaren hade jag stekt och rå lök, bacon, saltgurka, avokado, tomater och hamburgerdressing. Mums!
Nu ska jag förbereda bägaren med äggmjölk till morgondagens frukost, gör alltid det på kvällen så att det bara är att tillsätta kokande vatten på morgonen. Sen ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag somnar.

2 kommentarer: