onsdag 27 februari 2013

Smörgåsfrossa

Jag fortsätter att tjata om det underbara vädret. :) Jag mår så jäkla bra av solljuset och värmen. Håller tummarna att det håller i sig. Bakade det här brödet igår kväll. Det var lätt att baka och blev riktigt gott. Eftersom jag hade köpt hem kaviar så var jag sugen på att göra en ägg och kaviarmacka till frukost idag. Jag har nog inte ätit Kalles på ett par år tror jag. Kalles prickiga är blandad med färskost och innehåller 6.5g kolhydrater / 100g. Det kanske syns på bilden hur mycket jag har saknat kaviar... :)

Fortsatte med smörgås även till lunchen. Bytte dock ut kaviaren mot räkor, majonnäs och dill. Mums!
Efter jobbet åkte jag till gymmet och tränade kondition. Ser alltid flera personer där som klunkar i sig sportdrycker och äter bananer för att orka träna. Skönt att inte ha behov av det för att orka.

Middagen blev tex mex hamburgare med ost (burgaren syns inte för all mumsig topping), guacamole, salsa, tomat, stekt och rå lök serverat i ett salladsblad. Torsdag imorgon, tycker den här veckan har gått riktigt snabbt. Nu ska jag krypa ner i sängen och hålla tummarna att jag vaknar upp till solsken imorgon också.

2 kommentarer:

  1. Åh, räkmacka var länge sedan jag åt. Det ska jag göra till helgen. Tack för tipset.

    SvaraRadera