söndag 3 februari 2013

Gårdagen var en toppen dag

Vilken härlig dag det blev igår. Började dagen med att åka upp till huvudstaden med några vänner för att vara "modell för en dag". När vi kom fram till studion blev vi först sminkade och fick sedan håret fixat (ingen avancerad hårstyling) för att sedan bli fotograferade. Sen fick man titta igenom bilderna och köpa de man tyckte om. Tyvärr inte många bilder som jag tyckte blev bra, är väääldigt självkritisk. Det var i alla fall en kul grej att göra och vi hade en toppen dag tillsammans. När jag kom hem fick jag en bukett med vackra tulpaner, så härligt med en blommande bukett på bordet.


Resultatet...

 Vi öppnade champagnen som legat på kylning och skålade. Sååå gott med iskall champagne!

Har varit sugen på smörgåstårta ett tag och igår åt vi det till middag, hemgjord förstås. Gjorde den i bakelseform istället för en hel tårta. Självklart kan man baka egen lchf bröd men jag använde CarbZones bröd igår (inte ofta jag äter varken deras bröd eller smörgåstårta). Som fyllning bredde jag på skagenröra och sist blandade jag creme fraiche och majonnäs och bredde runt alla sidor. Klädde sidorna med skivad gurka. Toppade med ett salladsblad, kallrökt lax, räkor, caviar, dill och citron. Mums! Kvällen spenderades sedan framför tvn och melodifestivalen, tyckte Eric Gadds låt var bäst men ingen av låtarna var vinnarmaterial. Solen skiner för fullt ute så nu ska jag bege mig ut på en skön promenad.

Ha en härlig söndag allesammans!

2 kommentarer:

 1. Du är jätte fin!!!Skall pröva laga smörgåstårta på veckoslutet, ser så gott ut. Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack, vad gullig du är! Smörgåstårta är ju så galet gott.

   Ha det bäst! :)

   Radera