söndag 17 februari 2013

Skärpning!

Det blev en alldeles för lång träningspaus, alldeles för lång! Men nu jäklars ska jag ta tag i saken igen. Träningsväskan är packad så snart bär det av till gymmet. Känner mig riktigt taggad, ska bli så skönt att komma igång. Kommer satsa på gymträning och träna styrka och kondition. Efter att jag fick benhinneinflammation som tog över tre månader att läka förra våren (fortsatte då dumt nog att träna fast att det gjorde ont) så är jag lite feg att gå på jympa och danspassen som innehåller en del hoppsteg. Kanske blir att jag vågar mig på något pass i framtiden, men just nu känns gymmet som det bästa valet för mig. Spinning är också jättebra träning, men man måste även tycka träningen är rolig och jag får inte den känslan av spinning. Nog pratat om träningen, dags att bege sig dit!

Bra träningslåtar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar