torsdag 21 februari 2013

Lättlagad mat & ljusparty

Veckan har verkligen gått fort, fredag imorgon. Som vanligt längtar kvällsmänniskan i mig efter långa sovmorgnar, det bästa med helgen enligt mig. Maten idag blev chicken nuggets i lunchlådan precis som igår och middagen blev en hamburgare från Max i ett salladsblad.

Följde med en kompis på ett ljusparty ikväll hemma hos en kompis till henne. En försäljare från Partylite var där och visade ljus som man fick beställa. Fanns hur många olika dofter som helst så det var inte lätt att välja. Hade det inte varit så vansinnigt dyrt som det var så hade jag lätt kunnat köpa på mig hur många olika ljus som helst. Bestämde mig tillslut för votivljus i dofterna passionerade plommon och förförande fikon. Det bjöds även på mumsigt fika och till min stora glädje fanns det en brieost att ta av mellan bröd och kakfaten. Som alltid vid den här tidpunkten är det dags att krypa ner i sängen, vill ju hinna få min skönhetssömn. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar