måndag 25 februari 2013

Måndag och vårväder ute

Måndag igen. Det var riktigt varmt och härligt ute idag, hade det inte varit för snön som ligger kvar så hade man nästan kunnat tro att det var vår ute. Var inte uppe och tittade på Oscarsgalan i natt men det var roligt att se på nyheterna i morse att statyetter hade gått till svenskar. Lunchlådan bestod av kallrökt lax som jag fyllde med pepparrotsost och rullade ihop. Mums!

Middagen blev het kyckling efter receptet jag hittade här. Jag minskade dock mängden sambal oelek lite samt använde mig av en färdiggrillad kyckling. Har känt mig lite småhängig ikväll så jag ska försöka göra en någorlunda tidig kväll ikväll.

2 kommentarer:

 1. Hoppas att våren är på ingång! Vilken god mat, speciellt laxen blev jag grymt sugen på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas! :) Kan verkligen rekommendera laxen, kombon lax & pepparrot är riktigt grym!

   Ha det bäst! :)

   Radera