söndag 17 februari 2013

Nu är jag igång igen

Helgen avslutades med en mumsig pizza slice med en klick bearnaise till. Smakade extra gott efter att jag varit på gymmet. Skönt att inte behöva hälla i sig sportdrycker eller ha mig sig frukt i träningsväskan för att orka. Lunchen blev samma som igår, korv, bacon, ägg, tomat och champinjoner.

Det kändes att det var ett tag sedan jag tränade sist, men personalen på gymmet behövde i alla fall inte hämta hjärtstartaren. :) Vet att det här träningspasset var det värsta, sen kommer det kännas bättre och bättre (och roligare) ju mer konditionen och muskelstyrkan ökar. Blir ett träningspass imorgon också och efter det en vilodag. Vill få in träningen som en rutin igen och komma till det stadiet där jag går och längtar efter gymmet och träning. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på film en stund, skönt sätt att avsluta dagen på.

Blev visst mycket musik här idag, men den här tycker jag är så bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar