lördag 23 februari 2013

Dop, matinköp & mello

Har haft en toppen dag idag. Började dagen med en lång sovmorgon och åt inte frukosten förrän vid lunchtid, blev min favvo äggmjölk med jordgubbar. Sedan gjorde vi oss fina och åkte iväg till en dop ceremoni för vår vänners super söta lilla dotter. Efter ceremonin i kyrkan bjöds det på fika i församlingslokalen. Jag var fortfarande mätt från frukosten så jag nöjde mig med en kopp kaffe, som lchf:are får man nästan räkna med att det inte finns så mycket fikabröd att äta av när man är bortbjuden. Vår dop present var tre böcker, Elsa Beskows Sagoskatt med sagor som bl.a. Hattstugan och Pelles nya kläder. Sagor som jag själv minns från min barndom.

När vi kom hem lagade jag kebabspett med tzatziki och tomat till. Vi åt så sent att det fick räknas som middag.

Åkte sen förbi mataffären och handlade ett par kassar. Köpte bland annat Expressens senaste LCHF tidning som var riktigt bra den här gången. Köpte även ett paket LCHF glass som jag åt av med färska jordgubbar framför Mello ikväll. Tyckte Ralfs låt var bäst! Avslutar kvällen på samma sätt som igår med filmtittande...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar