måndag 4 februari 2013

Bacon, chokladbollar & soppa

Måndag igen, tyckte nyss det var det. Var bortbjudna på middag igår (glömde tyvärr ta bilder) och när jag kom hem orkade jag inte laga något avancerat till dagens lunchlåda. Så det fick bli stekt bacon, ägg och tomat. Enkelt och gott.

Hade gjort chokladbollar som jag tog med och bjöd på till fikat på jobbet vilket var uppskattat. Alltid lika mumsigt!

Middagen blev en improviserad soppa. Stekte nötfärs, lök, pressad vitlök, paprika och vitkål. Kryddade med spiskummin, paprikapulver, chilipulver, salt och peppar. Hällde över allt i en gryta och tillsatte vatten, krossade tomater, en köttbuljongtärning och lät koka en stund. Åt soppan med en klick creme fraiche. Blev riktigt gott.

Köpte en suveränt bra ögonskugga häromdagen. Älskar att det står vilken nyans man ska ha vart för att få till en snygg skuggning. Blir lika snyggt varje gång. Ett litet sminktips bara...

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka somna i bra tid så att jag hinner med att få min skönhetssömn innan väckarklockan ringer igen. Natti natti!

5 kommentarer:

 1. Chokladbollarna ser supergoda ut! Jag törs inte baka då jag är rädd att trigga mitt sötsug. just nu äter jag inte ens mörk choklad :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo de är supermumsiga men det är klokt av dig att inte chansa.

   Ha det bäst! :)

   Radera
 2. Var köpte du ögonskuggan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte den på ICA Maxi men vet att jag sett Wet n wild på Åhlens också.

   Ha det bäst! :)

   Radera
  2. Tack, den måste jag kolla efter, ha det bäst du med!

   Radera