tisdag 19 februari 2013

Känner mig peppad


Idag blev det vilodag från träningen men imorgon så blir det ett träningspass igen. Känner mig riktigt peppad. Lunchen idag blev kebabsallad, alltid lika gott.

Middagen blev wok med lövbiff, wokgrönsaker och cashew (var godare än det ser ut). Stekte i kokosolja vilket passade bra med kokossmaken till. Nu ska jag packa träningsväskan och sen väntar en skön säng.

4 kommentarer:

 1. Var din kebabsallad hemlagad? Isf vilket kött köper du? vad är det för såser du använder?
  Ser gott ut :)
  Har inte hunnit prova kebabsallad någon gång!
  Mvh. Camilla i Uppsala

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åt kebabsalladen ute på en lunchrestaurang så tyvärr vet jag inte vilka såser m.m. som dem använde. Jag har tyvärr inte heller lagat så mycket kebabsallad hemma att jag kan komma med massa bra tips. :( Vet att dem säljer kebabkött i frysdisken på ICA här men jag kan inte svara på vad det innehåller mer än köttet, gällande kryddor och sånt.
   Hoppas du kan få till en bra kebabsallad hemma i alla fall!

   Ha det bäst! :)

   Radera
  2. Ska nog prova en från pizzarestaurangen nästa gång vi köper mat där!
   Ser mumsigt ut :)

   Radera