söndag 16 februari 2014

Kärleksfull helg

Vilken härlig start på dagen, vaknade utvilad och solen sken in genom persiennerna. Känns inte som vinter längre, har varit snöfritt i flera veckor och inte heller särskilt kallt. Love it!
Helgen började bra med mysigt alla hjärtans dag firande i fredags. Fick ett fint paket av min älskling som innehöll...

...det här vackra armbandet. Älskar texten!

Middagen blev våfflor, passade ju bra eftersom de är hjärtformade. :)

Mumsiga nötter som vi smaskat på framför OS på tv. Såg damstafetten igår, helt galet vad duktiga dem va! Och speciellt Kalla som tog igen 25 sekunder plus åkte om täten och sen var guldet klart! Sista minuterna av loppet kunde vi inte sitta stilla, det var så grymt spännande! Och snart börjar herrarnas stafett, håller tummarna för fler (guld) medaljer.

Lunchen igår blev kebabsallad, en riktig favorit!


Vi var bjudna hem till allra bästa grannarna på middag igår. Deras son hade gjort jättefina bordsplaceringskort.

Förrätten var avokado och skagenröra. Mumsigt!

Huvudrätten var parmalindad kycklingfilé i en gräddig balsamicosås som serverades med pressad potatis och sallad. Jättegott! Hoppade dock över potatisen, salladen räckte gott och väl som tillbehör.
Efterrätten fick jag inte med på bild men det blev glass, till mig hade dem köpt Alvestas lchf glass. Gulligt!
Vi tittade på melodifestivalen och sen satt vi länge och pratade och det var verkligen en jättetrevlig kväll! Deras son fick en pruttkudde av oss, en riktig höjdare för en 5 åring, han skrattade så han kiknade. :)

Idag blir det som sagt ett par timmar framför OS, ett pass på Friskis och så måste jag ta en sväng till mataffären, har lyckats använda upp alla ägg här hemma =katastrof. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar