måndag 10 februari 2014

Godaste "pastan"

Började som vanligt måndagen med en webbföreläsning (som jag följer hemifrån) i kursen jag går genom jobbet. Lunchen intogs därför hemma innan jag begav mig till kontoret för ett möte. Lagade kycklingfiléer igår som jag fyllde med soltorkade tomater och creme fraiche som även var smaksatt med soltorkade tomater (är ju så gott), sedan lindade jag bacon runt filéerna, stekte i stekpannan och lagade sedan klart i ugnen. Hade massa vitkål över sen jag gjorde coleslaw i helgen, så den stekte jag i smör och hade i en skvätt grädde. Passade riktigt bra till kycklingen.

Middagen blev köttfärssås och sjögräsnudlar (bästa pastaalternativet om ni frågar mig) som jag åt med mumsig parmesan till. Är verkligen barnsligt förtjust i den här rätten. När jag var liten var det en av mina favoriträtter, men den varianten jag äter nu utan pasta är hundra gånger bättre/nyttigare. När köttfärssåsen är färdig häller jag i nudlarna i kastrullen och blandar runt, ser kanske inte så jättesnyggt ut när jag lägger upp maten men mycket godare än att äta det var för sig. Innan jag upptäckte sjögräsnudlarna åt jag oftast köttfärssåsen med kokta zucchinistrimlor eller stekt vitkål till, men med nudlarna kommer jag mycket närmare originalet tycker jag, både smak och konsistensmässigt.

Är helt inne i serien Breaking bad just nu, kommit lite mer än halvvägs i avsnitten nu. Sååå bra! Innan den var jag som ni kanske minns helt beroende av 24. Gissa om jag längtar till säsong 9 som kommer nu i år! :)
Utspelar sig i London ser det ut som...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar