onsdag 5 februari 2014

Stressig start på dagen


Vilken start på dagen det blev, mobilen ringde inte i morse så jag försov mig (tänk vad man litar på att tekniken ska funka). Inte så att jag kom försent men det blev väldigt stressigt eftersom jag inte skulle till kontoret utan till en konferensanläggning för planeringsdag med jobbet, var framme två minuter innan vi skulle börja. Pust! :) Det ingick lunch där och bra nog så var det buffé med två rätter att välja på. Jag tog kycklingfilé, massor med grönsaker och eftersom såsen till kycklingen inte var särskilt lchf så tog jag smör till istället. Riktigt mumsigt och mättande.

Middagen blev supersmaskig, stekt lax, ugnsgrönsaker (rödbetor, paprika, rödlök, zucchini och champinjoner), fetaost och tzatziki. Har verkligen fått i mig rejält med grönsaker idag! :)

Är så nöjd med att jag kommit iväg till Friskis två gånger hittills den här veckan och längtar redan till passet imorgon som jag ska gå på. Igår blev det dans fuego (zumba), sååå roligt, glömmer bort att det är träning för det är så kul. Jag är glad att det inte finns speglar i träningssalen så jag behöver se mig själv, kul att dansa men det ser inte ut som Shakira gör när jag rör på höfterna. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar