måndag 17 februari 2014

Lång måndag

Gårdagen var en mysig dag, OS, träning på gymmet och en hel del soffmys blev det. Maten blev kycklingvingar som jag kryddade med lite allt möjligt jag hittade på kryddhyllan, grillkrydda (sockerfri), stark paprika och något annat som jag inte minns nu. Blev mumsigt!


Tycker dagen har känns lång idag. Den började hemma framför datorn med en föreläsning i kursen jag går, sen efter lunchrasten (åt sen frukost så jag hoppade över lunchen) åkte jag till kontoret och var där några timmar. Kom hem och begav mig iväg igen, hade tid hos veterinären för att ta bort tandsten på vovven. Sånt tar alltid lite tid eftersom hunden måste sövas först. Vi har vår veterinär i samma stad som mina föräldrar bor så efteråt åkte vi hem till dem och åt middag. Dem hade köpt souvlaki från grekiska kolgrillen, mumsigt! Dock en suddig mobilbild, var godare än det ser ut. Nu väntar sängen, vovven sover fortfarande så han har redan nattat sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar