fredag 21 februari 2014

Ingen morgonmänniska

Fredag kväll och helgen är här, härligt! Började arbetsdagen tidigare än jag brukar, skulle nämligen på ett s.k. frukostmöte. Att det kallades för frukostmöte gissar jag främst syftade på att det ägde rum tidigt på morgonen för det som bjöds på förutom kaffe & te var frukt och godis. Inte det jag brukar äta till frukost direkt. :) Blev dock några muggar ( 4st!) kaffe, jag är absolut ingen morgonmänniska så jag behövde koffeinet.
Maten de senaste dagarna har bland annat blivit en god biffgryta, i receptet är det champinjoner i men den här gången bytta jag ut det mot kantareller istället, sååå mumsigt!

Nu ikväll åt vi stekt lax med ugnsgrönsaker/rotfrukter som rödbetor, zucchini och rödlök. Till det hade vi tzatziki. Smaskens!

En av veckans lunchlådor bestod av kallrökt lax, skagen och avokado. Enkelt, mättande & mumsigt!
Nu väntar sängen, älskar vetskapen om att jag har en lång härlig sovmorgon som väntar.

Skön låt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar