onsdag 12 februari 2014

Nöjd med träningen

Veckan bara rusar fram känns det som, snart helg igen. Är så nöjd att jag fått tillbaka mitt träningssug och kommer iväg flera gånger i veckan. Igår blev det ett pass med dans fuego (zumba) men idag kör jag vilodag för att orka med nästa pass imorgon. Jag blir så ivrig när jag kommit igång och tycker det är superkul så om jag inte stoppar mig själv skulle jag träna nästan varje dag, men det gäller att ha balans och låta kroppen vila sig också. Har precis smaskat i mig en jättemumsig middag bestående av stekt panerad torsk (pofiber, ägg och mandelmjöl, i den ordningen), som jag åt med blomkålsmos, ärtor och remouladsås till. Lagade till imorgon också så är det bara att värma på när jag kommer hem från träningen. Kvällspromenad med vovven nu, sen blir det ett avsnitt eller två av Breaking bad...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar