onsdag 31 juli 2013

Kalas mitt i veckan

Regnig dag idag, men vad gör det när man har trevligt sällskap. Mina föräldrar och min bror kom hit och grillade på eftermiddagen. Det blev ett slags knytkalas men mina föräldrar hade tagit med sig det mesta av maten och drycken (bra med såna gäster :) ). Vi började med att skåla i champagne, alltid lika gott!

Till maten drack vi ett rödvin. Söt flaska med rosett på. Vinet var riktigt gott.

Vi grillade grönsaker, bland annat egenodlad paprika. Var helt hundra på att det skulle bli röda paprikor på plantan men har nu gett upp hoppet och insett att det nog bara kommer bli gröna på den.

Entrecote med hemgjort vitlökssmör, kan det bli godare än så?

Jag fick även underbart vackra rosor i namnsdagspresent. Nu till kvällens stora fråga, vilken film ska jag titta på. Det är det bästa med att vara ledig att kunna stanna uppe sent och se bra filmer, nattugglan i mig stormtrivs. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar