söndag 7 juli 2013

Borde sova

Galet så varmt det har varit idag och fortfarande är fast att det är midnatt. Kommer inte bli lätt att sova i värmen. Dagen har till 90% spenderats utomhus och måltiderna åt vi också ute. Maten idag blev persisk kycklingsallad (grillad kyckling, majonnäs, kokt ägg, gröna ärtor, salt gurka, citron, salt & peppar). Perfekt sommarmat!

Borde ha gått och lagt mig för länge sen, men nattugglan i mig ville inte. Om fem timmar ska jag åka iväg på semesterns första resa som blir i Sverige. Jag har gjort lite passande inköp för resmålet. Vart i landet tror ni att jag ska? :) Ska kolla igenom resväskan en sista gång nu och sen MÅSTE jag sova. Kommer försöka blogga under veckan, vet dock inte hur täckningen kommer vara men det märks. Annars blir det desto fler bilder när jag kommer hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar