torsdag 11 juli 2013

Solsidan i solen

Sitter ute i solen hemma hos min farbror och dricker en iskall öl. Jag har inte druckit öl på många många år. Solsidan innehåller 0.77 g kolhydrater, jag är inte någon stor ölkännare/drickare men tyckte den var riktigt god. Snart blir det grillfest här med alla farbröder, fastrar och kusiner. Kommer bli en toppen kväll!

2 kommentarer:

 1. Jag är ingen öldrickare jag, men det där vore nog något för sambon att testa! Själv dricker jag gärna rosé och det finns ju även Low Carb där som är helt okej.
  Tack för en trevlig blogg! Jag har följt dig ett tag, men inte lämnat några spår efter mig förrän nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillar bloggen! Du får gärna lämna fler spår efter dig i fortsättningen. :) Hoppas din sambo kommer gilla ölen.

   Ha det bäst! :)

   Radera