onsdag 10 juli 2013

Vackra vyer

Norrlandsveckan fortsätter i ett högt tempo. Många vi vill hinna träffa och mycket sevärdheter vi vill hinna se. Idag var vi i Storforsen utanför Vidsel. Vacker natur och en fors som man blir lika fascinerad av varje gång man är här. Ljudet från vattnet som forsar är öronbedövande. Lustigt nog sitter det livbojar vid sidan av den, som om att det skulle hjälpa en om man trillar i??? Hittills har jag bara sett en uppstoppad björn, men det räcker gott och väl för mig. Köpte ett tenntråds armband, fanns i min favoritfärg. :) Tar en paus i stugan nu, men sen ska vi hem till släkten på besök. Enkel mat här, igår grillade vi korv och idag åt vi hamburgare. Mellan målen blir det ett tiotal kaffekoppar hos dem vi hälsar på.

2 kommentarer:

 1. Å vad roligt att du är där uppe i mina gamla hemtrakter. Blir riktigt nostalgisk när jag ser bilderna och minns Storforsens brus. Pitepalt är det enda jag saknar sen jag började med LCHF. Hoppas du får en fortsatt trevlig semester.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Norrland är verkligen vackert! Håller med om att det är gott med palt, men det är smällar man får ta när man valt att äta lchf. :) Tack, har haft en toppen vecka!

   Ha det bäst! :)

   Radera