måndag 11 mars 2013

Ny vecka, kurs & klassiskt fika

Då var veckan igång. Känner mig piggare nu, men har några procent kvar tills jag kan säga att jag känner mig 100% frisk. Började dagen med äggmjölk till frukost som vanligt. Eftersom jag skulle upp till huvudstaden på en kurs på eftermiddagen åt jag en tidig lunch på jobbet. Blev en avokado med skagenröra. 

På kursen serverades det kaffe och kanelbullar i pausen. Nöjde mig med kaffet och den goda doften av kanel. Bullarna gick dock åt som smör i solsken, tydligen det man behöver på eftermiddagen för att orka. Kaffet var räddningen för min hals, innan pausen fick jag en sån där jättejobbig rethosta (är ju som sagt inte 100% ännu) som man absolut inte vill drabbas av när alla runt omkring en sitter knäpptysta och lyssnar på den som föreläser.

Middagen blev persisk kycklingsallad. Enkelt att laga och supermumsigt. Ska förbereda morgondagens lunchlåda nu, sen ska jag göra en tidig kväll och lägga mig läsa tills jag somnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar