söndag 17 mars 2013

Kalasmat

Blev visst en bloggpaus i några dagar, men nu är jag tillbaka. Helgen har som vanligt gått alldeles för fort, när kommer det införas tre dagar helg? Även om jag inte har skrivit här så har jag samlat på mig lite matbilder, bland annat på frukosten jag åt i fredags. Hade slut på ägg så det gick inte att göra äggmjölk som jag alltid annars dricker till frukost, så istället blev det finn crisp med avokado. Också mumsigt och mättande.

Det händer då och då att jag äter lunchen ute, i fredags träffade jag en vän på och åt på en sportsbar. Jag tog grillad fläsknoisette med bearnaise. Ser kanske lite trist ut utan grönsaker på bilden men det fanns en stor salladsbuffé som jag tog av så på en tallrik bredvid låg det ett stort lass med grönsaker som jag åt till.

Älskade mamma fyller år imorgon men vi firade henne redan idag. Hon hade lagat tjälknöl som serverades med potatissallad (zucchinisallad till mig) och en grönsallad. Mums!


Till efterrätt blev det färska hallon och grädde. Kan aldrig bli fel.

Nu blir det soffmys och tvtittande resten av kvällen, sen väntar en ny vecka.

2 kommentarer:

 1. A belated Happy Birthday to your mother! I'm just a few days behind in email as I am on Spring Break from college and am not doing too much but resting. LOL

  Yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. She says thanks for the greetings! Spring break sounds nice! :) I´ll have four days off during easter and then I´m gonna do just like you, rest. Lovely!

   Radera