söndag 31 mars 2013

Grill, shopping och solsken

Påskdagen blev en riktigt bra dag. Efter en mumsig äggfrukost tog vi en promenad i solskenet, snön börjar äntligen släppa taget nu. Snart kommer det lysa vitt här av vitsippor istället, längtar!

Sedan tog vi tåget upp till huvudstaden för lite shopping. Jag behövde bland annat en ny vårjacka. Köpte den här, fodret på insidan har jättevackert blommönster.

Efter att ha gått in och ut i affärer några timmar började vi känna oss hungriga, åt dessutom frukosten rätt tidigt. Så vi slank in på Grill och beställde deras grillbuffé (det enda som serveras på söndagar). Olika sorters kött och massa olika sallader och såser till, köttet var dessutom så mört att jag knappt behövde tugga.

En väldans blandning av köttsorter. (Mindre bra bild dock, hade bara mobilen att fota med)

Cirkustema där vi satt. Hela inredningen på restaurangen är verkligen skruvad men snygg. På vägen tillbaka till tåget mötte jag en kompis från gymnasiet som jag inte träffat dess, runt 12-13 år sedan. Verkligen kul att ses igen. Nu blir det en lugn söndagskväll med filmtittande. Behöver i alla fall inte laga någon mat ikväll, kommer vara mätt och belåten minst fram tills imorgon förmiddag.

2 kommentarer: