fredag 8 mars 2013

Nu får det väl ändå vara nog!

Helt sanslöst det här viruset jag åkt på! Trodde i onsdagskväll att det började ge med sig eftersom muskelvärken och febern avtagit, MEN då tog istället förkylningssymtomen över. Så både igår och idag har jag varit genomförkyld med snuva, nästäppa och nysningar, men det går åt rätt håll. Nätterna är alltid värst tycker jag när man är förkyld och sen blir man istället så slut mitt på dagen att man sover då istället. I morse hade jag knappt någon röst utan väste bara när jag skulle prata och resten av dagen nu har min röst låtit som om jag vore i målbrottet. Som jag skrev i onsdags så hade jag fått min aptit tillbaka men det hjälpte ju varken igår eller idag när förkylningen har slagit ut både doft- och smaksinnet. Kan verkligen inte minnas när jag var så här dålig sist som jag har varit hela den här veckan. Nu ska jag inte tråka ut er mer om hur eländigt jag mår. Återkommer med ett roligare inlägg när jag åtminstone känner vad maten smakar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar