fredag 1 mars 2013

Första måltiden ute i solen

Idag var jag ute på jobb nere i Järna och medan jag väntade på pendeltåget tillbaka passade jag på att ta en kopp kaffe. Det blåste riktigt kallt ute så det var gott med något varmt. Frågade om det gick att få vispgrädde till kaffet och det var inga problem, fick t.o.m. en kanna med grädde så jag kunde ta så mycket jag ville. Såna caféer besöker man (j)gärna igen.  :)

När jag kom hem på eftermiddagen kikade jag i kylskåpet efter något att äta till lunch. Hade en skiva kesobröd i frysen som jag rostade och delade i två bitar. Kokade ett ägg och gjorde en äggmacka med Kalles prickiga samt åt en avokado med majonnäs. Solen sken så jag passade på att äta lunchen utomhus, en halvtimme senare öste regnet ner. Men det gjorde inget för jag hade lite jobb kvar att göra innan jag tog helg.

Middagen blev grillad kyckling, fetaost, marinerad kronärtskocka, soltorkade tomater och oliver. Tröttnar aldrig på sån mat. Helg nu, underbart! Har inget inplanerat utan ska bara vila upp mig och ta dagarna som dem kommer.

Tycker den här är så fin, även hennes andra låtar är också bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar