söndag 3 mars 2013

Mycket film & tv tittande

Jösses vad jag tycker helgen har gått fort, redan söndag eftermiddag. Igår blev det bland annat ett biobesök då vi såg Argo, filmen som vann Oscar för bästa film. Och jag förstår nu varför den vann, den var riktigt riktigt bra och spännande. Kan verkligen rekommendera den!


Efter bion tog vi varsin burgare på MAX. När ska fler hamburgerkedjor börja erbjuda salladsblad istället för bröd? Kvällen spenderades sedan framför Melodifestivalen. Rolinski borde gått till final, besvikelsen här hemma var STOR! Min favorit i finalen nästa lördag nu när min störta favorit är ute ur leken är State of Drama. Men gissar att det som vanligt blir fel låt som vinner, brukar enligt mitt tycke vara så...


Dagen idag har hittills spenderats framför tvn, hemskt att erkänna med tanke på att det har varit solsken och verkligen underbart väder ute. Men skidtävlingarna har avlöst varandra idag, först Vasaloppen sedan Femmilen och efter det skidskytte. Femmilen var så jäkla spännande, vilken insats av Johan Olsson! VM guld till Sverige, wohoo! Lunchen blev våfflor, mums! Nu ska jag se till att komma ut och ta en ordentlig promenad medan solen fortfarande skiner.

2 kommentarer:

 1. Håller med! Rolinski skulle gått till final!
  Jag röstade men det hjälpte tyvärr inte :(
  /Camilla i Uppsala

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag röstade också, känns bra i alla fall att man gjorde vad man kunde. Hade jag inte röstat hade jag inte kunnat klaga tycker jag. Hoppas han ställer upp fler gånger och att svenska folket skaffar sig bättre musiksmak till dess... :)

   Ha det bäst! :)

   Radera