lördag 30 mars 2013

Påskfirande med god mat
Nyss hemkommen från ett jättetrevligt påskfirande hemma hos mina föräldrar i "världens ände" (staden kallas det). Klassisk påskmat serverades som olika sorters sill, kallrökt lax, ägghalvor med majonnäs, räkor och caviar, köttbullar, prinskorvar, janssons frestelse (med rättika till mig), rödbetssallad och köttbullar. Mums!

Gissa om jag är proppmätt nu... :)


 


Hade med mig lite färgsprakande vårblommor...


Till efterrätt hade mamma gjort en LCHF kladdkaka med vispgrädde till. Mums!

Fick en fin påskpåse i present med hallondoftande duschcreme och en chokladkaka. Mina föräldrar var nyligen på besök i Cloettas fabrik i Linköping och den här chokladkakan var den som var mest passande för mig av det som såldes i butiken där. Gulligt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film, är aningen för pigg för att sova nu. Glöm inte att ställa fram klockan till sommartid inatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar