onsdag 6 mars 2013

Hungrig igen, underbar känsla!!!

Första riktiga måltiden sen i söndags blev kycklingvingar som jag dippade i en sås gjord med creme fraiche och sweet chilisås. Som jag skrev i söndags så började jag känna mig dålig och vid läggdags hade jag ont i halsen, sprängande huvudvärk och värk i hela kroppen samt feber. Sov kanske 1-2 timmar den natten och värktabletter hjälpte inte. De närmaste dagarna har därför spenderats antingen på sängen eller i soffan. Så fort jag varit uppe och gått har jag känt mig yr plus att jag inte haft någon som helst energi i kroppen. Önskar inte min värsta fiende att drabbas av influensan. Fruktansvärt. Idag har jag mest bara känt av huvudvärken, men den börjar ge med sig. Skönt att jag börjat återfå energin igen. Kommer dock inte bli något gymbesök den här veckan, så typiskt när jag började få igång konditionen och styrkan. Är så pigg nu i alla fall att jag kan jobba igen tror jag, blir kort arbetsvecka. Får känna av läget i kroppen när jag vaknar imorgon bitti. Eftersom min aptit varit nästan obefintlig de senaste dagarna så (har dock inte känt något illamående) blir det inte så mycket mat att blogga om nu. Men från och med nu så är aptiten tack och lov tillbaka.
Nu blir det tv tittande en stund och en stor mugg med te att sippa på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar