fredag 22 november 2013

Räkor x 2


Fredagskväll och en härlig helg framför mig, underbart! Och bäst av allt, sovmorgnar. :)
Kom på när jag gått och lagt mig igår kväll att jag glömt fixa med matlåda till idag. Men men, det fick bli en sväng förbi mataffären på lunchrasten istället. Köpte laxfenor och lite rökta räkor, sååå gott!

Visste redan när jag köpte räkorna till lunchen att jag planerat in räkor till middag också, men vad gör det när det är så gott. Middagen blev räkor, avokado, skagen, ägg, citronmajonnäs och stenbitsrom. Mums!

Köpte Expressens lchf tidning idag, har bara hunnit bläddra lite snabbt men den verkar bra. Blir sugen på att börja med julbak och all mumsig julmat. Nästa helg är det redan första advent, ser fram emot att börja pynta och tända adventsljusstakarna. Myyys! Inget på tv som intresserar mig ikväll så får se om det finns nån bra film att kolla på istället, tog en powernap (en timme kanske inte räknas som det?) när jag kom hem och nu är jag hur pigg som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar