måndag 11 november 2013

Måndag & godaste desserten

Ny vecka och nya tag. Har varit riktigt pigg idag och känner mig utvilad efter helgen, skönt. Maten idag blev persisk kycklingsallad i lunchlådan (grillad kyckling, kokt ägg, gröna ärtor, majonnäs, pressad citron, salt & peppar). Middagen blev en köttgryta som var jättegod men såg inte så rolig ut på bild, så den hoppar vi över. :) Desto vackrare var efterrätten.

Lite lyxigt med efterrätt en måndag. Gjorde något som var riktigt riktigt gott! Vispade vispgrädde (tror jag tog nånstans mellan 1-1½ dl, mätte inte) och hade i lite stevia strö och när grädden nästan var färdigvispad hade jag i ca 1 msk jordnötssmör och vispade sedan färdigt. Så jäkla mumsigt! Nästa gång tror jag även jag ska testa att blanda i lite riven choklad också. Min nya favoritdessert!

2 kommentarer: