söndag 10 november 2013

Matinköp & mer firande

Idag har varit en bra dag där jag fått mycket gjort. Bland annat åkte jag förbi mataffären och provianterade för den kommande veckan. Veckans matinköp bestod bland annat av:

 • Ägg
 • Grillad kyckling
 • Fläskfilé
 • Riven ost
 • Babybel ost
 • Hyvlad parmesan
 • Creme fraiche
 • Kålrot
 • Avokado
 • Vispgrädde
 • Grytbitar av nötkött
 • Fläskkotletter
 • Champinjoner
 • Purjolök
 • Smör
 • Nötfärs


Maten idag blev grillad kyckling, skönt med lättlagat ibland. :) Efter maten åkte vi hem till min svärfar för att fira honom på fars dag. Jag hade med mig ett bidrag till fikabordet, citronsockerkaka. Testade den här kakmixen för första gången. Smakade som vanlig sockerkaka och även konsistensen var den samma (sen kan man ju alltid diskutera innehållet och mängden kolhydrater, men det är ju inget som är tänkt att ätas varje dag).  På hemsidan finns tips på olika smaksättningar, jag valde citron vilket blev riktigt gott.
Köpte ett pepparkaksdoftande ljus som jag ska testa nu, hoppas det doftar så där riktigt juligt. :) Ska bara mysa nu och njuta av det sista av helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar