söndag 3 november 2013

Har ett tåg att passa

Är mitt upp i packandet nu, är expert på att skjuta på det in i det sista. Igår var en lugn dag, skönt. Vi åt lunch på Max, en cheese & bacon burgare i salladsblad, mums! Sen tog jag en sväng förbi mataffären för lite proviantering.

När jag kom hem och tittade ut genom fönstret stod det här rådjuret och kalasade, hade det varit mitt i sommaren och den åt mina blommor hade jag blivit mer upprörd, nu gjorde det inte så mycket. :)

Middagen blev rostbiff som jag gjorde i ugnen som vi åt med blomkålsgratäng (blomkål, philadelphia vitlök & örter, creme fraiche, grädde, salt och ost till topping), rödvinssås och bearnaise. Mycket smaskigare än det ser ut på bilden. :) Nu är det bäst att jag packar klart, tror inte tåget väntar på mig om jag blir sen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar