fredag 8 november 2013

Fredgsmys

Fredag och helg nu, härligt! Har haft en toppen vecka i Lund men talesättet "borta bra men hemma bäst" stämmer faktiskt. :) Var hemma ca 21.30 igår kväll. Hemresan var väl ingen höjdare direkt, efter halva resan började jag känna mig illamående av allt skakande i tåget och så slog det lock för öronen till och från, men åker man snabbtåg så gör man... Dessutom blev tåget stillastående innan Linköping och vi höll nästan på att missa tågbytet i Norrköping, hann med en minuts marginal. Idag har jag arbetat hemifrån och varvat jobb med pluggande, mycket att läsa och vetenskapliga artiklar på engelska är inte det mest lättlästa om ni frågar mig. Kvällen har spenderats med mys framför tvn och god plockmat som bland annat lufttorkad skinka, salami, brie och marinerade vitlöksklyftor. Mums! Kommer sova gott i natt känner jag, den här veckan har verkligen varit fullspäckad (men rolig)...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar