söndag 11 augusti 2013

Lugn & mysig helg


Haft en jätteskön helg och vilat upp mig efter första arbetsveckan. Kändes lite som en chock att jobba igen efter fyra veckors total bortkoppling från allt som har med jobb att göra. :) I fredags blev det wraps i lunchlådan som jag fyllt med sallad, kallrökt lax, skagenröra och avokado. Mums!

På kvällen åt vi pizza (gjorde pizzabotten efter det här receptet) med skinka, champinjoner, rödlök och mozzarella som jag åt med en klick bearnaise till.


Igår var vi på bio och såg Elysium, tyckte den var riktigt bra. Vi gick på eftermiddagsvisningen, rätt skönt faktiskt att inte gå sent på kvällen och dessutom var det inte lika mycket folk.

På kvällen kalasade vi på kräftor, ett år sen sist. Jag älskar kräftor & skulle helst vilja ha alla för mig själv. :)
Vi brukar alltid köpa två olika sorter för att öka chanserna att den ena sorten i alla fall är bra. I år var båda bra och ätbara men jag ger ICAs kinesiska jumbo 5/5 (de längst bort på bilden) och Pandalus turkiska vildfångade 2.5/5.

Västerbotten paj hör till...

Och mumsiga tillbehör.

Lite skillnad i storlek mellan sorterna...


Till kräftorna drack vi iskallt rosévin. Det var en fin kväll och vi satt ute sent med tända lyktor och fleecefiltar runt oss, mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar