tisdag 27 augusti 2013

Favorit i repris

Ännu en superhärlig dag. Satt ute och njöt på lunchen och när jag kom hem. Är så nöjd med solbrännan som jag fått under sommaren så det känns lite deppigt att vi snart går mot hösten och blekheten igen, önskar att man kunde se så här sommarfräsch ut året runt. :) Solarier har jag aldrig och kommer aldrig besöka, naturligt solljus ( i lagom doser) och vara utomhus är det som gäller för mig. Maten idag blev currykyckling i lunchlådan, hade en portion kvar i frysen sen jag lagade det förra veckan. Middagen blev en repris av gårdagen kan man säga, men hemlagad. Så mumsigt med grillat lamm! Vi grillade lammyttefilé som vi åt med tzatziki och grönsaker till. Smaskens! Håller tummarna nu för en lika härlig morgondag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar