onsdag 28 augusti 2013

Caesarsallad var det inte...

Vet att jag tjatar mycket om vädret, men det har ju varit så underbara dagar. :) Idag gick jag och alla mina kollegor ut och lunchade på en uteservering. Jag beställde en caesarsallad, vilket är en av mina absoluta favoriträtter. Det som serverades på tallriken kan jag ju inte kalla för caesarsallad direkt. Rödlök, tomat och gurka hör inte hemma i en sådan, kycklingen måste varit fryst så iskall som den var och dressingen hade en hel del att önska. Inget knaperstekt bacon heller. Inte nog med att jag var missnöjd med maten, en kollega frågade om kaffe ingick i maten men det skulle kosta 25 kr extra fick hon till svar. Så om jag hade velat haft det hade en tråkig sallad + kaffe kostat mig över 100 kr. Tur att det vackra vädret vägde upp lite av lunchupplevelsen. Middagen blev desto bättre, resterna från gårdagens grillning, mums!

Har unnat mig lite nytt bling bling som jag har beställt, bland annat de här örhängena som kom idag. Snyggare i verkligen, mer guldiga än på bilden. Tror inte man kan äga för många örhängen... :)
Har känt mig ovanligt trött hela kvällen, är ju vanligtvis en nattuggla. Så jag ska gå raka vägen till sängen nu utan att passera gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar