fredag 7 juni 2013

Sommar är bästa presenten!


Sommar! Sååå härligt! Är dessutom ledig så att jag kan vara utomhus och njuta av solen. Började dagen med ägg, bacon och tomater ute på altanen. Mumsigt! Det har tyvärr blivit dåligt med bloggande den här veckan, har varit en busy vecka men nu har det lugnat ner sig. Här är lite bilder på matan jag ätit i alla fall:

Igår åt vi en jättemumsig middag, det tycker jag det ska vara på nationaldagen. Grillad lammracks med tzatziki och en sallad med tomater, basilika och fetaost. Smaskens!

Onsdagens middag blev stekt torsk, smör och ärtor. Snabblagat och gott.

Nu ska jag ut och njuta av solen och invänta gästerna som kommer och äter tårta i eftermiddag, det är nämligen min födelsedag idag. :) Bilder på allt mumsigt kommer...

2 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen!! Jag är en trogen följare av din blogg, uppskattar den väldigt mycket! Tack för att du delar med dig!

    SvaraRadera