måndag 24 juni 2013

Haltande start på veckan

Två veckor kvar till semester, härligt! Började dagen med att halka i badrummet, har aldrig nånsin hänt mig förut. Skadade mig dock inte allvarligt mer än att ovansidan på höger fot svullnade upp lite grann och fick ett blåmärke. Foten gjorde ont av smällen, lite som om nån skulle slagit en hammare på den. En värktablett och sen började den 45 minuter långa promenaden till jobbet (fortfarande strejk i busstrafiken). Värken gick dock över under dagen och nu ikväll känns det mest bara ömt. Jag är tyvärr som en vandrande olycka, skulle bli en lång lista här om jag skulle punkta upp allt jag råkat ut för... :)
Maten idag blev grillrester både till lunch och middag, behöver jag säga att jag börjar tröttna på grillat.
Köpte en ny kokbok, har bara hunnit bläddra lite snabbt men recepten verkar riktigt mumsiga. Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, skönt sätt att avsluta dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar