tisdag 18 juni 2013

Förbereder mig för promenad

Varm och härlig dag idag, håller tummarna att det är lika fint väder imorgon. Då blir jag nämligen tvungen att promenera till jobbet på grund av busstrejken som bryter ut nu inatt. Men men, det är väl inget jag dör av att börja dagen med en långpromenad (nattugglan i mig gillar dock inte att gå upp tidigare bara för att hinna gå), bara det inte ösregnar så... I förmiddags var jag förbi polisstationen för att skaffa nytt pass, det gamla går ut om två veckor. Jag var där innan dem öppnade men det var ändå så många före i kön att jag fick vänta en timme. Men nu känns det i alla fall skönt att ha det fixat. Maten idag blev samma lunch som igår, middagen blev räkor, ägg, sallad och citronmajonnäs. Behövde en maträtt som gick snabbt att laga eftersom vi inte hade så mycket tid innan vi skulle iväg på bostadsrättsföreningens årsstämma. Håll tummarna för fint väder imorgon, alternativt att strejken är avblåst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar