måndag 29 september 2014

Mumsig start på veckan

Inledde veckan med pizza toppad med biff, champinjoner, kronärtskocka, tomater, rödlök och ost. Botten gör jag på två ägg som jag blandar med 200 gram riven ost och gräddar, räcker till två pizzor/portioner (recept från Monique).

Lunchen var också riktigt kalasgod! Wrap fylld med skagenröra, räkor, majonnäs och dill. Mums!

Helgen som var, inledde vi med goda skaldjur i form av rökta räkor, gratinerade musslor och aioli. Älskar verkligen skaldjur i alla former och skulle utan problem kunna leva enbart på skaldjur resten av livet (möjligt dock att jag skulle tröttna efter ett tag hahaha...).

På menyn i helgen stod även pytt i panna. Länge sen jag lagade det sist, men det är ju sååå enkelt att laga och dessutom gott. I pytten hade jag ryggbiff, minutbiff, wienerkorv, zucchini och gul lök. Gott!

Var och såg filmen The maze runner i fredags, tyckte den var riktigt bra.


Har tipsat om briepuffar förut och gör det igen, för det är sååå mumsigt. Gjorde en skål i lördags. Gör puffarna på Presidents trekantiga brie (tydligen funkar det bäst med den), skär brieosten i kuber 1-2 cm med det vita kvar, lägger på en bakplåtspappersklädd tallrik och mikrar på högsta effekten i ca 2 minuter.Idag kom den här boken som jag beställt. Jag har hört så mycket bra om den så jag blev sugen på ett eget ex. Har bara hunnit bläddra lite snabbt i den, men det finns massor med mumsiga recept jag vill testa. Har även beställt den här boken som jag väntar på. Anns förra bok var ju suverän, kan verkligen rekommendera att läsa den!

Sovdags nu, känns att det är måndag...

Bjussar på en skön låt.


2 kommentarer:

 1. Åh, vad mycket gott du äter! Jag blir så inspirerad av dina bilder. Tack för all tid du lägger ned på bloggen.
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att höra, det värmer!

   Ha det gott! Kram

   Radera