onsdag 17 september 2014

Maten var det bästa...


Det bästa med gårdagen var den här mumsiga räkmackan gjord med ostplätt i botten, smör, sallad, avokado, ägg, räkor, majonnäs, citron och dill. Mums!
Det sämsta igår var att en bil körde in i sidan på vår bil, föraren i den andra bilden verkade inte ha hört talas om högerregeln! Bilen fick bara kosmetiska skador och min kille klarade sig oskadd, men själv fick jag vad jag skulle klassa som whiplash light. Ont från skuldrorna och upp till nacken samt haft ont i huvudet hela dagen idag. Men inte så mycket värk att jag känt behov av att uppsöka vård. Förhoppningsvis går det över snart...

Idag åt jag lunchen ute. Beställde en laxrätt men bytte ut vitvinssåsen mot bearnaise och potatisen mot varma grönsaker. Var supermumsigt!

Fick hem veckans matleverans nu ikväll. Den här veckans matinköp bestod bland annat av:

 • Köttfärs
 • Zucchini
 • Smör
 • Edamame
 • Kokosmjöl
 • Aloe vera dryck (sockerfri)
 • Creme fraiche
 • Vispgrädde
 • Paprika
 • Riven ost
 • Gräddost
 • Bacon
 • Krossade tomater
Lagade våfflor till middag ikväll. Alltid lika gott! Använder det här receptet.

Nu väntar en skön säng, lovely!

2 kommentarer:

 1. Skulle råda dig att uppsöka sjukvården ändå, för att få det dokumenterat... Eventuella framtida besvär som kan bero på detta kan annars inte styrkas...
  / Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har tagit mitt förnuft till fånga och bokat tid, var bara tvungen att låta beslutet sjunka in lite först... Jag är en sån som drar mig för att uppsöka sjukvård om det i mina ögon inte är jätteakut, dumt men sån e jag... :)

   Ha det gott!

   Radera