tisdag 28 maj 2013

Mumsigt med kall mat

Värmen fortsätter, underbart! Efter 10 månader med vinter (känns så) så älskar jag verkligen varje dag som är varm och solig. Bara semester som saknas nu, men det är bara lite över en månad kvar tills dess. Lunchen idag blev kallrökt lax och zucchinisallad. Perfekt sommarmat! Middagen blev resterna av rostbiffen från igår.
Jag är så nöjd att jag kommit igång med min träning på riktigt i form av promenader (utomhus) och styrketräning hemma. Jag har en runda på 6 km med många uppförsbackar som jag går 5-7 ggr/vecka (beroende på hur dagarna ser ut tidsmässigt samt helst inte om det ösregnar och åskar). Frisk luft, sol och bra kondition på en och samma gång, många fördelar. :) Nu väntar lite skönhetssömn. Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar