torsdag 23 maj 2013

Konferens och grön pasta

Regn, regn, regn. Igår hade vi planeringsdag på jobbet och åkte iväg till en konferensanläggning. Alltid roligt att byta miljö. Dock hade stället varit extra vackert om det varit solsken. 

Lunchen som serverades var helt ok. En relativt stor salladsbuffé.

Varmrätten var torsk som serverades med bland annat sås och potatis. Såsen misstänkte jag innehöll redning så den hoppade jag över. Istället tog jag av de varma grönsakerna som fanns som tillbehör samt massor med smör som jag la uppe på fisken och fick smälta till en god smörsås.

Väggarna i konferensrummet var täckta med bokhyllor med gamla böcker och prydnader vilket gav ett mysigt intryck.

Middagen blev köttfärssås, basilika/spenat pasta och mozzarella. Mums! Pastan gjorde jag efter ett recept i Expressens senaste LCHF tidning, blev jättegod!

Basilika/spenat pasta
  • 4 ägg
  • 125 gram Philadelphia
  • 40 g bladspenat/babyspenat
  • 1 kruka färsk basilika
  • ½ dl fiberhusk
  • 1 krm salt (eller mer)
Vispa äggen. Mixa Philadelphia, spenat och basilikan slät. Blanda med äggen, fiberhusk och saltet. Låt smeten stå och svälla ett par minuter. Bred ut på ett bakplåtspapper och lägg över ett inoljat bakplåtspapper. Kavla ut så att det blir tunt. Grädda i 150 grader ca 10 minuter. Dra sedan av det översta pappret och skär pastan i tunna strimlor. Färdigt!

Kvällens spellista har bestått av Bon Jovis låtar. En uppladdning inför konserten imorgon. :) Är uppvuxen med deras musik och kan texterna utantill till de flesta äldre låtarna. Något dem är grymma på är kärlekslåtar (och bra musikvideos), gillar bland annat de här:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar