tisdag 14 maj 2013

Föredrar min egen mat

Börjar med en bild på gårdagens lunchlåda bestående av knackwurst, stekt ägg, champinjoner och tomater. Enkelt och gott. Tar hellre med mig en lunchlåda än går ut och äter på lunchen, då vet jag att jag får i mig bra mat.

Idag var dock lunchen mindre rolig. Var iväg på en utbildning där det ingick lunch. Det fanns isterband (ogillar innehållet) och stuvad potatis samt fiskgratäng att välja på. Alltså inget för mig. :( Så jag högg in på salladsbuffén istället. Där fanns det bland annat tonfiskröra som jag tog av i hopp om att kunna äta mig mätt på. Tyvärr så visade det sig att den var blandad med massa ananas, så den kunde jag inte heller äta av. Behöver jag säga att jag var hungrig när jag kom hem.

Middagen var dock mer mättande! Minutbiff och vitlökssmör (eller snarare smör med kött). Så mumsigt och mycket mer mättande. Har även hunnit med min dagliga promenad nu ikväll, härligt! Snart börjar Eurovision song contest, det vill jag inte missa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar