lördag 25 maj 2013

Lördagen

Har haft en härlig lördag. Först en skön sovmorgon och sen frukost ute på altanen i solskenet. Vi tog en sväng upp till Kista och åt lunch i gallerian, persisk kebab. Mums! Passade även på att klippa mig när vi var där samt titta i affärer, köpte en ny träningsjacka till mina promenader. Rosa med limegrönt blixtlås och detaljer. Läste recensionen från igår, jag skulle adderat ett par getingar om jag hade skrivit den. 

Middagen blev gratinerade grön musslor. Mums! Jag gör en röra med lagrad riven ost, persilja, raps/olivolja, vitt vin, citron, pressad vitlök, mandelmjöl (istället för mandelmjöl), salt och peppar. Använder inga exakta mått utan går lite på känsla. Bara att klicka ut på musslorna och gratinera i 15 minuter.

Åt musslorna med aioli till. Toppen kombination!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar