söndag 12 maj 2013

Slut på ledigheten

Långledigheten börjar lida mot sitt slut, men det har verkligen varit riktigt härliga dagar och vädret har varit toppen. Igår kom svärmor på besök och vi grillade lammspett som vi åt med tzatziki och sallad.

Idag gjorde jag pulled beef, gjorde på samma sätt som när jag gör pulled pork men bytte ut fläskkarrén mot högrev istället. Mums! Det är så mysigt nu när man kan sitta utomhus och äta, maten smakar mycket bättre ute i solskenet. :) Är så nöjd att jag börjat få in mina promenader som en daglig rutin, längtar redan till morgondagens runda. Har man dessutom något bra att lyssna på i lurarna så känns rundan extra lätt. Jag lyssnar antingen på podcasts eller musik. Ikväll blev det musik, bland annat de här låtarna:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar