måndag 27 maj 2013

Nästan sommar

Ny vecka och på lördag börjar första sommarmånaden, jösses vad tiden har gått fort. Igår hälsade vi på svärmor och gick ut och åt thaimat till lunch. Till middag åt vi räkor, ägg och majjo. Mums!

Idag firade vi en kollega som fyllde år med lunch på jobbet. Det serverades tonfisksallad, ostar, jordgubbar, vindruvor, kex och bröd. Eftersom tonfisksalladen var blandad med quinoa och majs så avstod jag från den. Istället åt jag av ostarna samt några jordgubbar. Bortsett från att det inte fanns så mycket för mig att äta så var det i alla fall en jättetrevlig lunch.

Middagen blev desto bättre. Jag gjorde rostbiff i ugnen som jag åt med en sallad med mozzarella och goda såser till. Busenkelt att göra rostbiff och det går dessutom relativt snabbt. Nu väntar en skön säng, känns att det är måndag idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar