onsdag 8 maj 2013

Långledigheten är igång

Långledigheten har börjat, underbart med fyra lediga dagar framför sig med härliga sovmorgnar (är ingen morgonmänniska). Lunchlådan idag innehöll en riktig favorit, räkor, ägg, majonnäs och dill. Kan aldrig bli fel!

När jag kom hem från jobbet gick jag ut i trädgården och plockade en härlig vårbukett. Det är så underbart vackert ute nu när det blommar överallt.

Middagen blev lammfärsspett, tzatziki, tomat och paprika. Nu ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt av Cake boss (alla avsnitt finns på YouTube om ni är intresserade) i min surfplatta. Har verkligen fastnat för det programmet, äter ju inte en massa tårta själv men att titta på vackra tårtor tycker jag ändå är rätt roligt samt att den italienska familjen som driver bageriet är väldigt underhållande.

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder, skönt att vara ledig!
    Ha en fantastisk kväll!
    Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera